Ιστό ΣΑΕ
ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Καναδά 1η Τακτική Συνεδρίαση του Σ...

ΣΑΕ Καναδά

Send | Print | RSS ΣΑΕ Καναδά '
1η Τακτική Συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Δικτύου Νεολαίας Περιφέρειας Καναδά
Τορόντο27.06.2008

Οι εισηγητικές προτάσεις των νέων ομογενών του Καναδά από την Ιδρυτική Συνέλευση του Δικτύου ΣΑΕ της περιφέρειας, το νέο Καταστατικό και οι Εσωτερικοί Κανονισμοί του Δικτύου, οι τομείς αρμοδιοτήτων των μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου, η δημιουργία ιστοσελίδας και η εκπόνηση στρατηγικών δικτύωσης και στήριξης της νεολαίας παν-καναδικά, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στην 1η Τακτική Συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Συντονιστικού Συμβουλίου Δικτύου Νεολαίας Περιφέρειας Καναδά.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μόντρεαλ από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου, συμμετείχαν οι Τάσος Μαστοράκος, Μιχάλης Γκέκας, Κώστας Μπόνης, Απόλλων Ρετσινάς, Πατρίσια Μαραγκού, Εμμανουέλλα Ποντικάκη και Ελένη Κοσμά .

«Ως νεολαία θα ενώσουμε τις φωνές από άκρη σε άκρη του Καναδά και ως συμβουλευτικό σώμα της Ελληνικής πολιτείας θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας. Επιδίωξη μας είναι να ισχυροποιήσουμε τους νέους καναδούς ελληνικής καταγωγής προκείμενου να μεταλαμπαδεύσουν τα ελληνικά ιδεώδη, γλώσσα, πολιτισμό και ελληνορθόδοξη πίστη στις νέες γενιές.», τόνισε-μεταξύ άλλων- ο συντονιστής του Δικτύου Τάσος Μαστοράκος.

Παρόν στις εργασίες της συνεδρίασης ήταν ο Διευθυντής του Γραφείου Περιφέρειας Καναδά Αναστάσιος Μούσας, ο οποίος δήλωσε την πλήρη ικανοποίηση του για το επίπεδο των συνομιλιών και την γενικότερη έκβαση της συνεδρίασης.

Δελτία τύπου / ΣΑΕ Καναδά – Ολοκληρώθηκε η 1η Τακτική Συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Δικτύου Νεολαίας

 
Share |

ΣΑΕ Καναδά