Ιστό ΣΑΕ
ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ ΗΠΑ Ολοκλήρωθηκαν οι εργασίες τ...

ΣΑΕ ΗΠΑ

Send | Print | RSS ΣΑΕ ΗΠΑ '
Ολοκλήρωθηκαν οι εργασίες του Προσυνέδριο Νεολαίας στο Σικάγο
Σικάγο02.07.2008

Με επιτυχία ολοκλήρωθηκαν οι εργασίες του προσυνεδρίου Νεολαίας του Σ.Α.Ε. Περιφέρειας Η.Π.Α. το οποίο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του οργανισμού στο Σικάγο το Σαββατοκύριακο. Στόχος του προσυνεδρίου ήταν η ανταλλαγή ιδεών, σκέψεων και προβληματισμών μεταξύ των εκπροσώπων των νεολαιών, μελών του Σ.Α.Ε. Η.Π.Α., πριν από την ιδρυτική Συνέλευση του Δικτύου Νεολαίας της περιφέρειας τον ερχόμενο Οκτώμβριο (9-12) στο Σικάγο.

Οι νέοι είχαν την ευκαιρία να γνωρισθούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να εργασθούν κατά ομάδες. Προχώρησαν στη δημιουργία προσωρινών επιτροπών και αναμένεται να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2008.

«Επρόκειτο για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση κατά την οποία επικράτησε ενθουσιασμός και πνεύμα συνεργασίας», λέει ο Συντονιστής Σ.Α.Ε. Η.Π.Α. κ. Θ. Σπυρόπουλος. «Οι νέοι μας είναι πρόθυμοι να εργασθούν για να καλλιεργήσουν σχέσεις μεταξύ των, να συσφίξουν δεσμούς με τη γενέτειρα και να συνεργασθούν με την οργανωμένη ομογένεια σε θέματα Ελληνισμού. Κατέθεσαν ενδιαφέρουσες προτάσεις τις οποίες θα επεξεργαθούν περαιτέρω σε συνεργασία μεταξύ των και με τα μέλη των νεολαιών που εκπροσωπούν. Δική μας δέσμευση είναι να τους στηρίξουμε στις αποφάσεις που θα λάβουν καθώς αποτελούν την εγγύηση για τη συνέχιση ενός ισχυρού Ελληνισμού στις Η.Π.Α».

Παρόντες στις εργασίες του προσυνεδρίου ήταν τα μέλη της Επιτροπής Νεολαίας του περιφερειακού Συμβουλίου του Σ.Α.Ε. Η.Π.Α. Κωνσταντίνος Οικονομίδης, Μιχάλης Γαλανάκης και ο πατέρας Νίκος Κυρίτσης.

Στη συνάντηση για το Συνέδριο της Νεολαίας που θα γίνει 7-9 Οκτωβρίου στο Σικάγο συμμετείχαν (από αριστερά, καθήμενοι):

Elizabeth Kazakos (Evrytanian Association),Ted Mesiacos (Pan Arcadian Federation),Angie Augustus(Federation of Northern CA.), Konstandinos Aravantinos (Pan Cephallonian Youth), Anthony Papadopoulos (Pan Elian Fed.), Michael Galanakis (SAE USA RCC), Chris Avramopoulos (Archdiocese of America), Hercules Logothetis (Northwestern HSA), Chrysoula Economopoulos (Hellenic American Womens Council), Aggeliki Gikas, Stacy Koumbis (Pan Epirotic Fed.), Penny Hambilomatis (Pan Macedonian Fed.), Maurice Gritzalis (Pan Messinian Fed.), Thomas Mantzakides(Pan Pontian Fed.), Petros Papantoniou (Pan Arcadian Fed), Costantine Flevaris (Uof I HSA), Theodre G. Spyropoulos SAE U.S.A. Coordinator.

 
Share |

ΣΑΕ ΗΠΑ