Ιστό ΣΑΕ
ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ευρώπης Συνέλευση του Δικτύου Νεολα...

ΣΑΕ Ευρώπης

Send | Print | RSS ΣΑΕ Ευρώπης '
Συνέλευση του Δικτύου Νεολαίας στο ΣΑΕ Περιφέρειας Ευρώπης
Φρανκφούρτη14.11.2008

«Νέα Γενιά – Η Δύναμη του Ελληνισμού»

Ξεκινούν αύριο οι εργασίες της Συνέλευσης του Δικτύου Νεολαίας του Σ.Α.Ε. Περιφέρειας Ευρώπης που θα διεξαχθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2008 στο Kolping Hotel στην πόλη της Φρανκφούρτης, με τη συμμετοχή Ελλήνων νέων των ομογενειακών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη.

Με τη Συνέλευση δίνεται η δυνατότητα στους νέους της Ευρώπης να γνωριστούν, να συζητήσουν και να θέσουν τις προτεραιότητες για τις μελλοντικές δραστηριότητες, τους στόχους και την πορεία του Δικτύου Νεολαίας του ΣΑΕ Περιφέρειας Ευρώπης.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η δυναμική της νέας γενιάς και να ενθαρρυνθεί το πνεύμα πρωτοβουλίας, δημιουργικότητας και η συμμετοχή των νέων στις οργανωμένες δραστηριότητες των Ελλήνων.

Η Συνέλευση αποβλέπει επίσης στην προαγωγή της δικτύωσης, την καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των Ελλήνων νέων της Περιφέρειας Ευρώπης.

Στα πλαίσια των εργασιών του διημέρου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Περιφέρειας, η οποία θα αποτελέσει τη δυναμική φωνή των μελών του δικτύου.

Ζωντανή Μετάδοση της Συνέλευσης

Με την πεποίθηση ότι η αξιοποίηση των νέων μέσων που τίθενται στη διάθεση της επικοινωνίας είναι αναγκαία και ότι η καινοτομία, η γνώση και η ενημέρωση αποτελούν βασικά στοιχεία προόδου και ανάπτυξης για τον Ελληνισμό της Διασποράς, η Συνέλευση του Δικτύου Νεολαίας θα μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο.

Παρακολουθώντας ζωντανά την Περιφερειακή Συνέλευση μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας της Περιφέρειας Ευρώπης ( youth.sae-europe.eu ) οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν τις θέσεις και τις δραστηριότητες των νέων και του ΣΑΕ και να απευθύνουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις προς τη Συνέλευση και τους ομιλητές της μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (info@sae-europe.eu).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Συνέλευσης επισυνάπτεται στο Δελτίο Τύπου.

Δελτία τύπου / ΣΑΕ Ευρώπης – Συνέλευση του Δικτύου Νεολαίας στο ΣΑΕ Περιφέρειας Ευρώπης

 
Share |

ΣΑΕ Ευρώπης