Ιστό ΣΑΕ
ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Καναδά Κοινή Συνεδρίαση των Συντον...

ΣΑΕ Καναδά

Send | Print | RSS ΣΑΕ Καναδά '
Κοινή Συνεδρίαση των Συντονιστικών Συμβουλίων των  Δικτύων Νεολαίας Περιφερειών  Καναδά και Η.Π.Α. από 5 έως 7 Μαρτίου 2010
04.03.2010

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο Τορόντο, Καναδά και στο Ξενοδοχείο Intercontinental Toronto Yorkville θα πραγματοποιηθεί η Κοινή Συνεδρίαση των Συντονιστικών Συμβουλίων των Δικτύων Νεολαίας Περιφερειών Καναδά και Η.Π.Α. από 5 έως 7 Μαρτίου 2010.

Σκοπός της κοινής συνεδρίασης είναι η προσέλευση και συνεύρεση νέων από όλη την ήπειρο της βόρειας Αμερικής προκειμένου να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την νέα γενιά της ομογένειας, την προβολή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό, την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και γενικά την προώθηση των εθνικών θεμάτων και θέσεων μας παγκοσμίως.

Με τον τρόπο αυτό οι νέοι μας, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες καθώς και να αναπτύξουν μια κοινή συλλογική δράση που θα εκφράζει τις ανάγκες τους και θα συνδράμει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων των αντίστοιχων Περιφερειακών Δικτύων Νεολαίας του ΣΑΕ.

Στην συνεδρίαση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν τα μέλη των δύο Συντονιστικών Συμβουλίων των Δικτύων Νεολαίας του ΣΑΕ Καναδά και Η.Π.Α. καθώς και οι Συντονιστές των δύο Περιφερειών, ο κ. Κώστας Μενεγάκης και ο κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος.

Από το Γραφείο Τύπου ΣΑΕ Περιφέρειας Καναδά

 
Share |

ΣΑΕ Καναδά