Ιστό ΣΑΕ
ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ωκεανίας Χέρι Βοηθείας στους Πλημμυρ...

ΣΑΕ Ωκεανίας

Send | Print | RSS ΣΑΕ Ωκεανίας '
Σύδνεϋ24.01.2011

Με πόνο καρδίας οι κάτοικοι των περιοχών που πλήγηκαν από τις πρόσφατες και συνεχιζόμενες πλημμύρες στην Κουήνσλαντ ως και ολόκληρη η χώρα και η υφήλιος παρακολούθησε μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα τα νερά να πλημμυρίζουν τα σπίτια και τις περιουσίες των θυμάτων και μάθαιναν για τα δεκάδες άτομα που έχασαν τη ζωή τους στους χείμαρρους των λασπόνερων.

Το δράμα εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια της υφηλίου και προκάλεσε την συμπόνια και λύπη όλων όσων είδαν από την άνεση του σπιτιού τους, τους ξεσπιτωμένους να περιφέρονται σαστισμένοι από το πλήγμα και να προσπαθούν να διασώσουν ότι πολυτιμότερο είχαν.

Η ομογένεια της Αυστραλίας, γνωρίζοντας από καταστροφικούς σεισμούς, φωτιές και από την Ελλάδα, ένιωσε βαθειά τη λύπη των θυμάτων στην Κουήνσλαντ και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις προσπάθειες ενίσχυσης των πλημμυροπαθών. Το Ομογενειακό Ταμείο ‘Έκτακτων Αναγκών που έχει θεσπιστεί από ομογενειακές οργανώσεις στο Σύδνεϋ για παροχή βοηθείας σε τέτοιες περιπτώσεις, διοργανώνει κι αυτό σε συνεργασία με παροικιακούς οργανισμούς:

Χοροεσπερίδα, το Σάββατο 19/2/2011 στις 7.30 μμ στην Κυπριακή Κοινότητα ΝΝΟ, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Κουήνσλαντ.

Παράλληλα, το Ομογενειακό Ταμείο ‘Έκτακτων Αναγκών , για τον ίδιο σκοπό, προχωρεί στη διενέργεια Ραδιοέρανου στο 1683 AM Radio Σύδνεϋ:

Σάβαττο 29/1/11{ 5.00μμ-8.00μμ}, Κυριακή 30/ 1/11 {10.00πμ-5.00μμ ] και Δευτέρα 31/1/11 {7.00μμ -9.30μμ},

σε μια προσπάθεια να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους συμπάροικους να συνδράμουν με οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο ποσό στην βοήθεια των θυμάτων της βιβλικής πλημμύρας.

Κάνουμε έκκληση σε όλο τον ελληνισμό , που είναι γνωστός για την φιλανθρωπία του ,να συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης των πλημμυροπαθών της Κουήνσλαντ.

Ομογενειακό Ταμείο Έκτακτων Αναγκών

 
Share |

ΣΑΕ Ωκεανίας