Ιστό ΣΑΕ
ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ωκεανίας Αυστραλία: Η κυβέρνηση της ...

ΣΑΕ Ωκεανίας

Send | Print | RSS ΣΑΕ Ωκεανίας '
Αυστραλία: Η κυβέρνηση της Νόρδερν Τέριτορι ενισχύει τους Πανελλήνιους Αγώνες
Μελβούρνη24.08.2011

Τη διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων Ωκεανίας, με το εντυπωσιακό ποσόν των 200.000 δολαρίων, θα ενισχύσει η τοπική κυβέρνηση της Νόρδερν Τέριτορι. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες θα διεξαχθούν φέτος στο Ντάργουϊν με τη συμμετοχή άνω των 400 ομογενών αθλητών από όλη την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συντονιστής του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) Ωκεανίας, Γιώργος Αγγελόπουλος, η γενναιόδωρη προσφορά της κυβέρνησης της Νόρδερν Τέριτορι, θα συμβάλει στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

«Ευχαριστούμε θερμά τον πρωθυπουργό της Βόρειας Επικράτειας Πολ Χέντερσον για την χειρονομία του αυτή» είπε ο κ. Αγγελόπουλος.

Όπως τόνισε η κυβέρνηση του κ. Χέντερσον από την αρχή αγκάλιασε με θέρμη τους Πανελλήνιους Αγώνες του Ντάργουϊν που θα διεξαχθούν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου του 2011.

Η σχετική ανακοίνωση από τον κ. Χέντερσον έγινε κατά την διάρκεια της Γιορτής του Κρασιού που οργάνωσε η Κυπριακή Κοινότητα Ντάργουϊν.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Ντάργουϊν και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Πανελληνίων Αγώνων, Γιάννης Νικολάκης, σημείωσε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι φετινοί Πανελλήνιοι Αγώνες να είναι οι πλέον πετυχημένοι.

«Η πολιτειακή κυβέρνηση και σύσσωμη η ομογένεια έχει ενεργοποιηθεί για την επιτυχία τους. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε εκατοντάδες αθλήτριες και αθλητές ελληνικής καταγωγής από κάθε γωνιά της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας στην πόλη μας» είπε ο κ. Νικολάκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 
Share |

ΣΑΕ Ωκεανίας