Ιστό ΣΑΕ
ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ειδήσεις ΣΑΕ Ωκεανίας Ομογενειακό Ταμείο Έκτακτων...

ΣΑΕ Ωκεανίας

Send | Print | RSS ΣΑΕ Ωκεανίας '
Ομογενειακό Ταμείο Έκτακτων Αναγκών - Επιταγή Ενενήντα  χιλιάδων δολαρίων στον Υπουργό Εξωτερικών Αυστραλίας  κ. Kevin Rudd για τους πλημμυροπαθείς του Κουήνσλαντ
14.11.2011

Αντιπροσωπεία, από το ‘Ομογενειακό Ταμείο Έκτακτων Αναγκών‘ από τους κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, Γιώργο Αγγελόπουλο, Βασίλη Μηνά, Στέργιο Τσίντζα, Κατίνα Νίκολας , Γιώργο Θωμόπουλο, Ειρήνη Μαρίνος και συνοδευόμενη από τον Έλληνα Πρέσβη στην Καμπέρα κ. Αλέξιο Χριστόπουλο και τον Ύπατο Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Καμπέρα κ. Ιωάννη Ιακώβου, συναντήθηκε, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2011 ,στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Καμπέρα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας κ. Kevin Rudd όπου και του παρέδωσε από μέρους του ΟΤΕΑ επιταγή 90,000 για τους πλημμυροπαθείς του Κουήνσλαντ .Η συνάντηση έγινε παρουσία και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Anthony Albanese.,

Ο κ. Κέβιν Ραντ ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία, την Ελληνική και Κυπριακή παροικία για την γενναιόδωρη προσφορά τους στους κατοίκους του Κουήνσλαντ αλλά και για την συμβολή του Ομογενειακού Ταμείου Έκτακτων Αναγκών και της Ελληνικής ομογένειας της Αυστραλίας και στους πυροπαθείς της Βικτορίας το 2009 .Ευχαριστίες επίσης εξέφρασε και ο κ. Α.Albanese για τις πρωτοβουλίες του ΟΤΕΑ και μέσω αυτού για τον ελληνισμό της Αυστραλίας.

Πριν από τη συνάντηση με το υπουργό εξωτερικών κ. Kevin Rudd η αντιπροσωπεία συναντήθηκε και με τον ελληνικής καταγωγής Ομοσπονδιακό Γερουσιαστή κ. Αθανάσιο Συνοδινό όπου και τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Γερουσιαστή με το κόμμα των Φιλελευθέρων και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Το Ομογενειακό Ταμείο έκτακτων Αναγκών που δημιουργήθηκε το 2007 , με πρωτοβουλία του ΣΑΕ Ωκεανίας, για την ενίσχυση συμπατριωτών μας την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών στην Ελλάδα , συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης των συνανθρώπων μας και ομάδων που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα, Αυστραλία και αλλού. Οι προσπάθειές αυτές πιστεύουμε να εξακολουθήσουν να ενισχύονται από την ελληνική ομογένεια της Αυστραλίας για την βοήθεια συμπατριωτών μας και συνανθρώπων μας που αναπάντεχα βρίσκονται στο επίκεντρο τέτοιων καταστροφών.

Από μέρους του Ομογενειακού Ταμείου Έκτακτων Αναγκών ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνεχίζουν μαζί μας στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από μερικά χρόνια.

Ομογενειακό Ταμείο ’Έκτακτων Αναγκών

Φωτο: Από αριστερά : O Συντονιστής του ΣΑΕ Ωκεανίας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, Ο πρόεδρος του ΟΤΕΑ κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ιακώβου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Anthony Al banese, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Kevin Rudd, η Δ/δα Ειρήνη Μαρίνος, μέλη του ΟΤΕΑ κα Κατίνα Νίκολας, και κ. Βασίλης Μηνάς, ο Επιχειρηματίας κ. Γιώργος Θωμόπουλος, ο Πρέσβης της Ελλάδος κ. Αλεξ. Χριστόπουλος, Ο Βοηθός Ταμία του ΟΤΕΑ κ. Στέργιος Τσίντζας.

 
Share |

ΣΑΕ Ωκεανίας